Savićević: "Ovo je top" (video)

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i predstavnici FS Bugarske, Makedonije i BiH, posetili su Spotski centar FSS-a u Staroj Pazovi.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

"Ovo je, što bi rekli, top. Mislim da sa ovim centrom Srbija može da stane uz rame najrazvijenijim zemljama Evrope. Svaka čast rukovodstvu za hrabar ulazak u ovako zahtevan projekat", rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Savićević.

"Možda je ovakav centar mogao da bude izgrađen i ranije, ipak, nikad nije kasno. Reprezentativci iz svetskih fudbalskih giganata, (Dejan) Stanković, (Nemanja) Vidić i ostali, imaće maksimalne uslove i za pripreme u nacionalnom timu", dodao je Savićević.

Sportski centar u Staroj Pazovi posetili su i predsednik FS Bugarske Borislav Mihajlov, FS Makedonije Haralampije Hadži Risteski i prvi potpredsednik FS BiH Bogdan Čeko.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je zadovoljan što će Sportski centar uskoro biti pušten u rad.

"Bilo je teško izgraditi ovakav objekat i osećamo veliko zadovoljstvo zbog skorog puštanja u rad. Ipak, naša obaveza je da učinimo sve kako bi Centar bio čuvan, održavan i pre svega rentabilan u poslovanju", rekao je Karadžić.

strana 1 od 2 idi na stranu