Nova vest
Fudbal

Subota, 15.01.2011.

23:24

Džouns na pozajmici u Blekburnu

Fudbaler Šalkea Džermejn Džouns verovatno će do kraja sezone igrati na pozajmici u Blekburnu, rekao je trener engleske ekipe Stiv Kin.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener Blekburna je posle poraza od Čelsija (2:0) rekao da je dogovor skoro postignut, odnosno da treba utvrditi još samo detalje.

Džouns, koji je prošle godine debitovao za reprezentaciju SAD, ove sezone nastupio je na samo deset mečeva u Bundesligi za Šalke. Razlozi su problemi sa povredama, ali i nesuglasice sa trenerom Feliksom Magatom.

Blekburn je takođe poslao ponudu Levskom za francuskog napadača Gara Dembelea (24). On je ove sezone na 26 mečeva postigao 26 golova, a vrednost mu je oko tri miliona funti. Za Dembelea su takođe zainteresovani Vest Hem i Everton.

Blekburn je trenutno 11. u Premijer ligi sa 28 bodova iz 23 meča. Isti broj bodova imaju Njukasl i Blekpul koji su odigrali po dva meča manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve