Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.01.2011.

22:37

Voša i Vukić demantovali glasine

Beogradski mediji preneli su vest da bivši igrač Partizana Zvonimir Vukić pregovara sa Vojvodinom, što je demantovao predsednik kluba Ratko Butorović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

“Koliko ja znam, niko iz našeg kluba nije razgovarao sa tim fudbalerom i zaista nemam pojma o njegovom dolasku u Vojvodinu“, istakao je Butorović za "Novosti".

Vukić je slobodan igrač, posle gašenja FK Moskva čiji je bio član trenirao je u Beogradu, bilo je govora o povratku u Partizan.

Navodno, iskusni Vukić bi preuzeo ulogu Marija Đurovskog i bio novi kreator igre Voše

“Možda nekom to deluje logično, ali mi zaista, kao što smo više puta istakli, nemamo nameru niti možemo da gomilamo igrače. Verujte mi, ne znam odakle dolaze te informacije, ali znam da nisu tačne. Uostalom, priča o prelasku Đurovskog u Ergotelis još nije završena”.

I Zvonimir Vukić demantovao je glasine oko prelaska u Vojvodinu.

“Niti sam išao u Novi Sad na pregovore, kako je to neko napisao, niti su me zvali iz redova ”lala” da pregovaramo. Ne znam zaista odakle priča, jer sam i ranije napominjao da mi je prioritet inostranstvo i to se nije promenilo do danas. Očekujem angažman u inostranstvu u narednih nekoliko dana i samo sam tome okrenut”.

Na listi želja Novosađana je jedan drugi bivši igrač Partizana, napadač Smedereva Nenad Marinković.

“Ima po tom pitanju još mnogo da se razgovara, a lista želja će zavisiti od toga ko ide i ko ostaje. Tek tada će moći nešto konkretnije da se kaže”.

Želja klupskog rukovodstva je pojačanje na poziciji levog beka.

“Ne znam bolje igrače u Srbiji od Pavlovića i Nestorovića na toj poziciji, a oni su fudbaleri Vojvodine, zar ne. Zato i ne vidim razlog za dovođenje novog fudbalera uz levu aut liniju”, zaključio je Butorović.

Kazna Disciplinske komisije FSS šestomesečnom suspenzijom za Gorana Smiljanića, koji je bio pozitivan na marihuanu na antidoping testu, je, smatraju Novosađani, previsoka i svakako će uložiti žalbu.

“Klub ga je već novčano drastično kaznio, ali smatram da je kazna od šest meseci zaista previsoka, bez obzira na to što je uradio. Kazna bi trebalo da ima pedagoški karakter, jer je reč o mladom čoveku koji ne sme da ponovi grešku. Zato je, uveren sam, potrebno pomoći tom mladiću. Šta ćemo postići sa suspenzijom od šest meseci? Izbaciti ga na ulicu i upropastiti ga još više, umesto da ga zadržimo u našem okruženju i da mu pomognemo”, kaže Butorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve