Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.12.2010.

13:50

Van der Sar možda trener Junajteda

Menadžer Mančester junajteda izjavio je u četvrtak da očekuje da se golman Edvin van der Sar penzioniše na kraju sezone 2010/2011.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Škotski stručnjak potvrdio je da se Junajted sprema za period posle odlaska Van der Sara mada je istakao da bi 40-godišnji Holanđanin mogao preuzeti ulogu trenera na “Old Trafordu”.

“Za ovo se spremamo od prošle sezone. Edvin je igrač koji je interesantan zbog svog znanja i pozicije u igri”, izjavio je Ferguson.

Međutim, Van der Sar je pre nekoliko meseci negirao spekulacije o kraju karijere koju je najavio trener golmana “crvenih đavola” Erik Stil.

“To su gluposti, ne znam odakle dolaze te priče. Još ne znam da li ću nastaviti da igram i posle ove sezone. Tek po završetku doneću odluku, ne pre toga. Za sada sam fokusiran samo na Junajted”, rekao je tada Van der Sar koji je pre Mančestera branio u Amsterdamu (Ajaks), Torinu (Juventus) i Londonu (Fulam).

Van der Sar je odigrao 130 utakmica za reprezentaciju Holnadije, osvojio dve Lige šampiona (Ajaks 1995, Junajted 2008), a očekuje se da bude mentor novom golmanu Junajteda Dancu Andresu Lindegardu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve