Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.11.2010.

21:23

Kristić pohvalio publiku

Posle plasmana u polufinale Kupa Srbije pobedom nad teleoptikom trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić je izjavio da je jedina svetla tačka meča bila publika.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Crveno-beli su slavili protiv Teleoptika sa 2:1, a Kristić je dodao da je u ovom trenutku najvažnije to što je Zvezda došla do nove pobede.

„Nismo ušli u utakmicu onako kako smo se dogovorili. Prvo poluvreme nije bilo dobro, ali smo se na odmoru dogovorili kako treba da preokrenemo rezultat u našu korist“, istakao je Kristić.

Trener Teleoptika Zvonko Varga, čija ekipa je pružila solidnu partiju i nadigrala protivnika u prvom poluvremenu, nije krio razočarenje što je njegov tim izgubio u 89. minutu.

Nije lako kada se izgubi ovakva utakmica u finišu. Moji momci su igrali izvanredno u prvom poluvremenu i na to sam ponosan. Naša poslednja linija nije bila kompletna, ali se to nije osetilo na igru celog tima“, rekao je Varga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve