Nova vest
Fudbal

Subota, 23.10.2010.

16:19

Stojković: "Đenova me promenila"

Golman Partizana Vladimir Stojković proslavio je pobedu svog tima protiv bivšeg kluba tako što je od crno-belih navijača tražio oproštaj za "ružnu prošlost".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Stojković je po završetku "večitog" derbija otrčao ka južnoj tribini, podigao dres i otkrio majicu na kojoj je pisalo "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

Golman reprezentacije dobio je glasne zvižduke tokom zagrevanja, a tokom meča je provocirao navijače Zvezde, pokazujući mišiće i razvlačeći vreme.

On je nakon prelaska u Partizan dobijao i pretnje smrću, a navijači Zvezde su ga fizički napali u Djenovi tokom meča reprezentacije.

Posle utakmice je imao pomirljiv ton i rekao je da se oseća normalno, a novinarima je odgovorio da ima drugačiji stav prema Zvezdi posle napada u Đenovi.

"Osećam se sasvim normalno posle derbija. Naravno da imam drugačiji odnos prema Zvezdi posle svega što se desilo u Đenovi. Hteo sam tim gestovima da pokažem da me ništa neće uništiti i da sam sve izdržao", rekao je Stojković.

"Potpisao sam za Partizan i svoju budućnost ću Partizanu i posvetiti. Ne plašim se huligana", dodao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve