Nova vest
Fudbal

Subota, 23.10.2010.

09:18

Đorić:“Propalice skupljaju potpise”

Milovan Đorić, selektor kadetske reprezentacije Srbije, deli mišljenje FSS da Fan klub ‘Orlovi’ radi po diktatu Radomira Antića i Sava Miloševića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

“Antić, očigledno, ne miruje. Nikako da prežali platu. Radi po starim navikama, bušio je i kad je odlazio iz Madrida”, istakao Đorić.

Bivši selektor se nije oglasio posle saopštenja FSS, dok je rekorder po broju utakmica za državni tim najavio da je spreman za rat ukoliko žele na Terazijama.

Nasmejao sam se kad sam u „Žurnalu“ pročitao Miloševićeve izjave. I sad bi kao trebalo da se tresemo. Šta on predstavlja u srpskom fudbalu!? Ništa! Kao kandidat za predsednika Partizana dobio je jedan glas, u FSS ne bi niko podigao ruku za njega. Trebalo bi da, konačno, ne pokušava prečicama. Slobodan Ćosić je govorio i bio u pravu da je za formiranje dobrog sportskog radnika potrebno 15 godina iskustva”, nastavio je Đorić.

Organizatore skupljanja potpisa za smenu predsednika FSS Tomislava Karadžića, Đorić je nazvao grupom propalica.

Oni su crni orlovi srpskog fudbala. Čitam da su im biografije sumnjive, ima posla i za policiju. Nadam se da će se ispitati i njihova umešanost u incidente u Đenovi i dešavanja na utakmici sa Estonijom u Beogradu. Definitivno ne žele dobro svojoj državi. Dok je takvih, pozicija aktuelnog rukovodstva FSS je, međutim, čvrsta. Tvrdim da će ova garnitura ostati na čelu sve dok bude želela da se kandiduje. Poenta je u brojnim dobrim potezima”, tvrdi Đorić.

Đorić smatra da, uprkos lošim rezultatima reprezentacije, Fudbalski savez Srbije radi uspešno, iako ga očekuju kazne zbog divljanja huligana u Đenovi.

Nacionalni savez je uvek imao finansijske probleme, sećam se vremena kad smo imali platu 30 maraka. Sada je zadovoljavajuća situacija, a ogledalo rada FSS je sportski centar u Staroj Pazovi, jedan od najsavremenijih u Evropi”, zaključio je Đorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

190 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve