Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.08.2010.

15:21

Bajern "stopirao" Riberija

Bajern ne dozvoljava Franku Riberiju da otputuje u Francusku na saslušanje povodom incidenata koji su se u kampu "trikolora" dogodili tokom SP.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Čelnici nemačkog fudbalskog prvoligaša Bajerna iz Minhena saopštili su u ponedeljak da neće pustiti Franka Riberija na saslušanje povodom štrajka "trikolora" tokom Mundijala u Južnoj Africi, koje je za 17. avgust zakazala Fudbalska federacija Francuske (FFF).

Kako je navedeno, Bajern prema pravilima Medjunarodne fudbalske federacije ima obavezu da pusti igrača samo za takmičenja reprezentacije, tako da Riberi neće moći da prisustvuje saslušanju.

Predsednik Bavaraca Karl Hajnc Rumenige izjavio je da su pripreme kluba za novu sezonu u Bundes ligi "prioriotet" u odnosu na "proces" FFF protiv Riberija i još četvorice igrača koji su bojkotovali trening uoči poslednje utakmice A grupe protiv Južne Afrike.

Selekcija Francuske je šampionat sveta u Južnoj Africi završila u prvoj fazi takmičenja, kao poslednja u A grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve