Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.08.2010.

09:39

Bogavac trenira u Beogradu

Bivši napadač Crvene zvezde Dragan Bogavac nalazi se u Beogradu gde trenira dok traži novi klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Posle nekoliko sezona u Nemačkoj, gde je igrao za Burghauzen, Panderborn, Koblenc i Majnc, Bogavac čeka povoljan angažman.

„Slobodan sam igrač, imam nekoliko ponuda iz Nemačke ali još uvek ništa nije konkretno. U Beogradu treniram individualno, nisam želeo da se priključim nekoj ekipi jer bi mediji odmah počeli da me vezuju za taj klub“, rekao je Bogavac za „Sport“.

Poslednjih godina Crvena zvezda i Partizan svoj tim redovno pojačavaju nekadašnjim igračima, ali crnogorski napadač trenutno odbacuje takvu mogućnost.

„U Crvenu zvezdu mogu uvek da se vratim, Zvezda je Zvezda, klub koji smatram svojom kućom. Tri godine sam proveo na „Marakani“, s tim što se nisam naigrao kod Muslina i Dostanića. Kako je Dostanić ponovo trener Zvezde, ne verujem da je povratak realan u ovom trenutku. Ali nikad ne reci nikad“.

Poslednje dve sezone Bogavac je proveo u Majncu.

„Poslednjih godinu dana nisam igrao zbog problema sa trenerom. I nisam jedini, imao ih je i Srđan Baljak. Da mu ne pominjem ime, da ne pokvarim sebi dan. Ponosan sam na svojih više od 30 golova u Nemačkojm kao i igrama koje sam pružio i to zadovoljstvo ne može da mi pokvari jedan čovek“, zaključio je Bogavac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve