Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.06.2010.

11:06

Partizan poslao ponudu za Madubanju

Fudbalski klub Partizan poslao je i zvaničnu ponudu južnoafričkoj ekipi Super Sport Junajted za Letladi Madubanju.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Madubanja je rođen 13. februara 1984. godine i igra na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog igrača.

Madubanja bi trebalo da zameni reprezentativca Srbije Radosava Petrovića koji se nalazi pred odlaskom iz Partizana. Južnoafrikanac u Beograd dolazi 13. juna gde će neko vremeprovesti na probi.

Madubanju je ’crno-belima’ preporučio bivši trener Partizana, Vladimir Vermezović, koji sa uspehom vodi ekipu Kajzer Čifsa.

Treneri ’crno-belih’ su želeli da, pre nego što potpišu ugovor sa Madubanjom, tamnoputog vezistu gledaju i uživo na delu, pošto su do sada sve informacije dobili putem video snimaka.

Petrović daleko od Rasinga?

Iako su pregovori između Partizana i Rasinga trajali više nedelja, po svemu sudeći vezista ’crno-belih’ se neće preseliti u Santander.

U subotu su predstavnici Partizana, na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, pregovarali sa predsednikom Rasinga, Franciskom Pernijom, ali je koordinator za sportska pitanja, Albert Nađ, izjavio da dogovor nije postignut.

Nastavljamo pregovore, to je sve što mogu da kažem, za sada nema više informacija“, rekao je Nađ.

Takođe, blizu povratka u Humsku 1 je i Ivan Stevanović, koji je prošle godine potpisao za Sošo.

Kako se navodi, ostaje još samo da se vidi da li će Partizan pristati na uslove jednogodišnje pozajmice, a konačna odluka trebalo bi da bude objavljena u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve