Nova vest
Fudbal

Subota, 29.05.2010.

12:17

Prodaja pa kupovina u Voši

FK Vojvodina, pod vođstvom novog trenera Zorana Milnikovića, objavila je plan pred predstojeći prelazni rok.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

U novosadskom klubu su najavili plan da se sa svim transferima završi pre početka pripema, do prve polovine jula.

Dozvolu za odlazak imaju četvorica važnih prvotimaca, najbolji igrač i strelac Dragan Mrđa, reprezentativni golman Željko Brkić, mladi reprezentativac Dušan Tadić i Mario Đurovski.

U slučaju povoljne ponude iz inostranstva, navedenim igračima biće dozvoljeno da napuste klub, a za sada najveće interesovanje postoji za Mrđu. Očekuje se da delegacija španskog Rasinga iz Santandera doputuje u ponedeljak na pregovore.

U klubu očekuju da od Đenoe dobiju obeštećenje za Danijela Aleksića koje, sa svim kamatama, iznosi 2,4 miliona evra. FIFA je kao krajnji rok za ulatu navedene sume odredila 31. maj.

Trener Zoran Milinković izjavio je da se nada da će mu kompletan igrački kadar biti zaokružen do polaska na pripreme.

Voleo bih da poslove oko prodaje i angažovanja igrača obavimo blagovremeno, pre odlaska na pripreme. Da li ćemo tu fazu u drugoj polovini jula realizovati na Tari ili nekoj drugoj planini, to treba da vidimo, ali nadam se da ćemo do tada zaokružiti spisak od 20 fudbalera“, rekao je novi trener Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve