Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.04.2010.

22:12

Barsa želi Zvezdinog 15-godišnjaka

Zadnji vezni Mihailo Milutinović (15), standardni član Crvene zvezde i reprezentacije Srbije u svom uzrastu, nalazi se na meti Barselone, Intera, Rome...

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Katalonski list „Sport“ piše da su čelnici Barse već duže vreme prate Milutinovića, ’snimali’ ga u više navrata i sve ocene su bile izuzetne. „Interesovanje najvećih svetskih klubova za naše fudbalere svakako godi, ali odgovorno tvrdim da Zvezdina deca neće više tek tako odlaziti" kaže sportski direktor Ivan Adžić za "Večernje novosti"

„Ne bih želeo da ocenjujem Milutinovića, niti da ga izdvajam od ostalih iz ove odlične generacije. Ipak, činjenica da ga traže najbolje govori da smo na dobrom putu i da se u omladinskoj školi dobro radi“, rekao je Mihailov trener Ivica Momčilović.

Kako saznaje B92, Milutinović ima potpisan stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, ali to ga ne može sprečiti da u ovom uzrastu ode sa ’Marakane’ uprkos volji kluba. Međutim, Zvezda je sa Milutinovićevim roditeljima potpisala ugovor po kojima u slučaju da mladi igrač pre punoletstva napusti klub, mora da plati ’crveno-belima’ pola miliona evra.

Milutinović nije jedini za koga se interesuju evropski velikani. Na ceni je i dve godine stariji Srđan Mijailović, vezni igrač, standardni kadetski reprezentativac.

„Istina je da postoji veliko interesovanje za Mijailovića, njega su gledali skauti Barselone u Belgiji, čak su i kontaktirali sa klubom. Međutim, on ima profesionalni ugovor sa Zvezdom, izuzetno je talentovan i veoma brzo bi trebalo da bude priključen prvom timu“, izjavio je trener ’crveno-belih’ Ratko Dostanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve