Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

22:14

Jagodina zadovoljna neodlaganjem

Uprava Jagodine istakla je zadovoljstvo odlukom da se utakmica tog kluba i Partizana u okviru 23. kola Jelen Superlige, koja je zakazana za nedelju, ne odloži.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

"Jagodina je u prošlom kolu igrala bez sedmorice standardnih prvotimaca i nije zahtevala odlaganje meča", rekao je predsednik Jagodine Goran Milanović i ocenio da je odluka Takmičarske komisije pravi put za regularnost prvenstva, i da njegov klub želi da tome doprinese na svaki način.

Milanović je istakao da ne treba favorizovati klubove jer je čast igrati za reprezentaciju i da kada Jagodina bude imala reprezentativce, igraće svaki put u predvidjenim termnima i neće tražiti odlaganja utakmica.

"Reprezentacija ne može biti izgovor ili alibi ni jednom klubu, već suprotno, da klubovi jačaju reprezentaciju i teže da imaju što više reprezentativaca", zaključio je Milanović.

Fudbalski klub Partizan je u utorak od Takmičarske komisije Zajednice Superligaša Fudbalskog saveza Srbije tražio da se utakmica sa Jagodinom odloži zbog kasnog povratka nekolicine igrača crno-belih iz Japana, gde su igrali za selekciju Srbije protiv reprezentacije domaćina. Komisija je u petak odbila zahtev aktuelnog šampiona Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve