Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.03.2010.

13:23

AV:"Da mogu da biram - Čelsi,MU..."

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je u sredu, da ako bi mogao da bira protivnika u četvrtfinalu, da bi se odlučio za englesku ekipu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

On je pohvalio napadača Niklasa Bentnera koji je sa tri postignuta gola bio jedan od najaslužnijih za pobedu "tobdžija" nad Portom od 5:0 i plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Bentner je na prvenstvenoj utakmici protiv Barnlija u subotu propustio nekoliko dobrih prilika za gol, ali je sinoćnim "het trikom" uspeo da odvede svoj tim medju osam najboljih.

"To pokazuje koliko se stvari brzo menjaju u fudbalu. U utakmicu je ušao koncnetrisan, nije izgubio samopouzdanje. Dobro smo igrali, a golove smo postigli na vreme, što nam je pomoglo da nastavimo sa kvalitetnom igrom", rekao je Venger.

On je, takodje, pohvalio Samira Nasrija, strelca još jednog gola na tom meču.

"Na utakmici je pokazao sve što je vežbao na treningu i to sam očekivao. On je talentovan igrač. Dobri igrači znaju da asistiraju i postižu golove, a on je počeo to da radi", rekao je Venger.

"Zadovoljni smo plasmanom medju osam najboljih, jer to nije bio nimalo lak zadatak. Na početku sezone niko nije očekivao da ćemo stići dovde, ali pokazali smo da imamo kvalitet i želju. Jedino što ćemo morati da se borimo protiv klubova kao što su Barselona, Mančester junated ili Čelsi", dodao je trener Arsenala.

Venger je rekao i da se ne plaši mogućih duela protiv Čelsija ili Mančester junajteda u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Ne mogu da biram, ali ne bih imao ništa protiv da dobijemo jednu ekipu iz Engleske. Možda bi to bila dobra prilika da pokažemo koliko vredimo, jer ne možemo da odigramo lošije nego u prvenstvu kada smo po dva puta izgubili i od Čelsija i od Junajteda", rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve