Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2010.

18:54

Stamenković: "Navijači, ne brinite"

Golman Crvene zvezde Saša Stamenković očekuje da odbrana 'crveno-belih' u nastavku funkcioniše jednako dobro kao u jesenjem delu sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Mislim da navijači za to ne moraju da brinu. Pokazali smo da primamo malo golova i da odbrana na čelu sa Đorđevićem i Vilotićem može da se nosi sa svakim rivalom. Ne brinite za mrežu, mada je najvažnije da Zvezda pobeđuje, pa makar i svaku utakmicu sa jednim golom više u rivalovoj mreži", izjavio je Stamenković za zvanični klupski veb-sajt.

Stamenković kaže da su treninzi u Antaliji vrlo teški i golmanima.

"I nama golmanima nije uopšte lako. Trener Maksimović je 'dodao gas' i zaista je svaki trening težak, mada smo sada izgleda ušli u proces osvežavanja. Takođe, trener Petrović mnogo koristi golmane u raznim vežbama tokom treninga, a moji drugovi su posebno raspoloženi za dobre udarce. Nije lako sačuvati mrežu od Savia, Kadua, Lazetića i ostalih".

Mladi, ali već iskusni golman ne krije da je dolaskom Bajkovića konkurencija za mesto među stativama još veća.

"Svi smo tu, radimo odlično i svako očekuje šansu. Pavlović i Bajković su golmani koji sutra mogu da stanu na liniju i budu pravi. To je zdravo jer će u borbi za bodove braniti samo najbolji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu