Nova vest
Fudbal

Petak, 12.02.2010.

12:46

Rok za Moskvu i Krila do 20.2.

Sudbina fudbalskih klubova Moskva i Krila Sovjetov,koji se zbog finansijskih problema nalaze pred izbacivanjem iz ruske Premijer lige biće poznata 20. februara.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Ruski mediji prenose da je to krajnji rok da ta dva kluba pronađu sponzore, kako bi obezbedili uslove za normalan rad pre početka takmičenja 13. marta. Moskva, koju trenira Miodrag Božović i za koju igra Zvonimir Vukić, ostala je bez dva jaka sponzora, ali prema najnovijim informacijama kompanija 'Toljatiazot' je spremna da pomogne tom klubu.

Navijači Moskve su pre dva dana poslali pismo predsedniku Rusije Dimitriju Medvedevu u kome su tražili da pomogne i pronađe kompanije koje će uložiti novac u klub, koji se poslednjih godina uvek nalazio u vrhu ruskog fudbala.

Slična situacija je i sa ekipom Krila Sovjetov koja je, takođe, ostala bez glavnog sponzora, zbog čega nije dobila licencu za igranje u Premijer ligi. Čelnici kluba iz Samare najavili su da će probati da pronađu rešenje i saopštili da već ima nekoliko kompanija koje žele da se uključe u pul sponzora, koji će pomoći klubu da se izvuče iz teške situacije. Sa druge strane, navijači su najavili da će 20. februara organizovati miting na kome će pružiti podršku klubu i upravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu