Stanković i Kamberović: "Čast je"

Novi fudbaleri Partizana Vojislav Stanković i Radenko Kamberović istakli su da su "veoma počastvovani" dolaskom u redove 'crno-belih'.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Novi igrači rekli su i da su "spremni da opravdaju očekivanja stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije". Partizan je već predstavio Mijića i Davidova, a pripreme 'crno-belih' za poluszonu u kojoj brane duplu krunu počinju u petak.

"Velika je čast biti ovde i nositi dres Partizana. Nadam se da ću zalaganjem opravdati očekivanja. Neću ništa obećavati, neka teren govori u moje ime", kazao je na konferenciji za novinare 22-godišnji Stanković, koji je u Partizan stigao iz OFK Beograda i potpisao ugovor na pet godina.

"Nadam se da ću igrati na mestu štopera o čemu smo i pričali tokom pregovora. Ali ako bude bilo potrebno da igram levog beka... nije problem", rekao je Stanković i dodao da je prema njegovoj evidenciji on tek drugi Vranjanac u Partizanu.

Mogao je Stanković i da preskoči Partizan i odmah karijeru nastavi u inostranstvu.

"Bilo je nekih ponuda, ali mislim da sam još mlad i nedovoljno afirmisan za odlazak preko", naveo je Stanković.

Kamberović je u Humsku stigao iz drugoligaša Sevojna u kome je igrao desnog beka, a u poslednje vreme i nešto ofanzivnije.

"Igram na obe strane", kazao je Kamberović.

"Nadam se da ću dokazati kvalitet i doprineti odbrani duple krune Partizana. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, velika prilika da još napredujem", dodao je 26-godišnji Kamberović i istakao da se ne plaši jake konkurencije u Partizanu.

Fudbaleri Partizana će pripreme za prolećni deo sezone početi u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.