Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.12.2009.

14:19

UO FK Partizan: "Hvala Tomiću"

Upravni odbor FK „Partizan“ oglasio se zvaničnim saopštrenjem u utorak oko 13 časova, posle prve sednice u novom sastavu i sazivu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Kako se navodi za potpredsednike FK „Partizan“ izabrani su Mile Jovičić i Branko Ružić; a operativni plan za 2010.godinu će biti biti usvojen na narednoj sednici UO. Klub će kako se navodi, formirati 12 komisija Upravnog odbora za različite segmente i oblasti rada kluba.

U zvaničnom saopštenju koje ima 5 tačaka, potvrđeno je da je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim Sportskim direktorom Ivanom Tomićem: "Razgovori o raskidu ugovora bili su obostrano korektni i prijateljski. Upravni odbor zahvaljuje Ivanu Tomiću na ostvarenim rezultatima rada u prethodne dve i po godine. U tom periodu osvojene su dve duple krune, ostvareni su plasmani u ligaški deo evropskih takmičenja, kompletno je obnovljen igrački kadar, afirmisan je veliki broj mladih i talentovanih igrača, ekipa FK „Teleoptik“ se kvalifikovala u Prvu ligu Srbije. U tim dostignućima, jedinstvenim u istoriji kluba, zasluge Ivana Tomića su ogromne“, navodi se u zvaničnom saopštenju FK Partizan.

"Odlučeno je da funkcija sportskog direktora za sada ostane upražnjena. Trener I tima, trener FK „Teleoptik“ i direktor omladinske škole u skladu sa svojim ovlašćenjima rukovodiće sportskim selekcijama kluba, pri čemu će se trener I tima starati o selektiranju igrača i tima. Član Upravnog odbora Albert Nađ će, u ime Upravnog odbora, biti zadužen za koordinaciju svih sportskih selekcija kluba i nadzor nad njihovim radom“ navodi se u saopštenju UO FK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu