Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.12.2009.

21:51

B92: 'Leđea' sponzor Partizana

FK Partizan potpisaće sponozorski ugovor sa italijanskim proizvođačem sportske opreme ‘Leđeom’ (Legea) vredan nekoliko miliona evra, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

‘Leđea’ će postati tehnički sponzor ‘crno-belih’ po isteku ugovora sa ‘Kapom’ u junu mesecu 2010. godine. Predsednik kluba Dragan Đurić najavio je na izbornoj skupštini da će Partizan potpisati uguvor sa novim sponzorom koji će Partizanu doneti oko tri miliona evra. Očekivalo se da će to biti ‘Adidas’, ali su Italijani izgleda dali bolju ponudu.

U narednim danima se očekuje konačna odluka, a prema prvim informacijama Partizan bi godišnje na osnovu ugovora imao više od milion evra.

‘Leđea’ je osnovana 1990. godine u Pompeji, a opremu ovog proizvođača između ostalih nose italijanski prvoligaši Katanija i Livorno, sarajevski Željezničar, francuski Ažaksio, nemački Frankfurt, španski Heres, te fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve