Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.12.2009.

11:40

Leman suspendovan na tri meča

Golman fudbalskog kluba Štutgart, Jens Leman, suspendovan je na tri utakmice zbog isključenja na nedeljnom prvenstvenom meču sa Majncom (1:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalska federacija nemačke saopštoila je da je kaznila Iskusnog čuvara mreže zbog gaženja protivničkog igrača. Bivši golman Arsenala i reprezentacije Nemačke zaradio je direktni crveni karton pred kraj utakmice, jer je nagazio napadača Aristida Bancea.

Gol koji su fudbaleri Majnca postigli u 90. minutu iz penala spasao je tu ekipu sigurnog poraza, dok je sa druge strane pokvario debi trenera Kristijana Grosa na klupi Štutgarta.

Fudbalski klub Štutgart saopštio je da se Leman, koji je u tom incidentu istegao ligamente kolena, već izvinio saigračima.

Leman je u Štutgart došao 2008. godine i za taj klub je branio na 36 mečeva. On je u periodu od 1998. do 2008. godine za reprezentaciju Nemačke branio 61 put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve