Nova vest
Fudbal

Subota, 03.10.2009.

21:53

Pižon: 'Zaslužena pobeda'

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila OFK Beograd (2:1), iako se teško nosila sa ulogom favorita.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Čestitam OFK Beogradu na otvorenoj igri. Nama je bilo teško nositi breme favorita, pa su se igrači u drugom poluvremenu stegli i nesvesno povukli, što je protivnik iskoristio. Ipak smo osvojili važna tri boda i zatvorili ciklus pred prvenstvenu pauzu", rekao je Petrović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Petrović se nije složio sa ocenom pojedinih novinara da su rezultati Zvezde iznad igre. "Rezultate prati igra", istakao je on.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da ne može da bude sasvim nezadovoljan, jer je njegova ekipa odigrala možda najbolju utakmicu sezone, iako nije osvojila ni bod.

"Izašli smo da se nadigravamo sa velikom Zvezdom. U velikoj meri smo uspeli da u pojedinim trenucima čak i dominiramo, ali smo zbog nesrećnog spleta okolnosti i naših grešaka primili golove u nezgodnim trenucima, posebno onaj drugi, a posle je bilo kasno", rekao je Đurđević.

"Utakmica sa Zvezdom uvek izvlači najviše iz igrača, nema većeg motiva, igrali smo u večernjem terminu, pred brojnom publikom, a u pojedinim trenucima smo pokazali ono čemu težimo. Ako budemo ovako nastavili igrači ne treba da se brinu za budućnost", dodao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve