Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2009.

21:16

Drogba: "Hteo sam da centriram"

Napadač Čelsija Didije Drogba priznao je da prilikom pobednosnog pogotka protiv Hal Sitija nije želeo da šutira na gol.

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

"Da budem iskren, želeo sam da centriram za Kalua i ispalo je tako. Ipak, namera da postignemo gol je postojala, promašili smo mnogo šansi pre toga, tako da se može reći da je drugi gol bio poklon", izjavio je Drogba.

Centarfor iz Obale Slonovače kaže da 'Plavci' nisu potcenili rivala.

"Nikako, znali smo da us dobra ekipa jer su nam i prošle godine zadali dosta problema. Znali smo da će biti teško, a pogotovo kada smo primili gol. Ipak, pokazali smo pravi duh i pobedili, što je vrlo bitno".



Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti smatra da je njegov tima zaslužio pobedu.

"Istina je da smo imali sreće jer smo postigli gol u poslednjem minutu, ali stvorili smo pre toga mnogo prilika, šutirali na gol rivala i tada nismo imali sreće da postignemo pogodak. To i jeste lepota fudbala, pre nekoliko dana samo primili gol od Mančestera u 90. minutu, a sada smo mi postigli gol tada", kaže italijanski stručnjak i dodaje:

"Bila je teška utakmica, ali igrači su imali samopouzdanja i vere u sebe. Hal se dobro branio i nije uopšte bilo lako. Ipak, znao sam da možemo da pobedimo i u prvom i u poslednjem minutu, najbitnije je da smo verovali u sebe sve vreme".

Fudbaleri Čelsija u drugom kolu Premijer lige gostuju Sanderlendu u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve