Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2009.

20:12

UO CZ:Dug smanjen za 2 miliona evra

Upravni odbor (UO) FK Crvena zvezda održao je u sredu 24. juna, u Beogradu, redovnu sednicu na kojoj je konstatovano da je dug kluba smanjen za 2 miliona evra.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Upravni odbor je za direktora Omladinske škole izabrao Petra Krivokuću, bivšeg igrača Zvezde i reprezentativca. Posle izbora na mesto direktora Omladinske škole, Petar Krivokuća je podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Za novog člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda izabran je Ivan Todorov, generalni sekretar SD Crvena zvezda i potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

UO je usvojio sporazume sa čačanskim Borac i Čukaričkim u vezi sa transferima igrača Darka Lazovića i Milana Vilotića u Zvezdu. Članovi UO obavešteni su o toku priprema prvog tima u Beogradu, kao i o planu rada koji će se sprovoditi u drugom delu priprema u Ivanjici.

Andrija Kleut, v.d. generalnog sekretara, informisao je UO o aktivnostima koje se sprovode na konsolidaciji kluba. Kostatovano je da je za manje od mesec dana dug kluba smanjen za 2 miliona evra kao i da su isplaćene plate zaposlenima posle skoro šest meseci, da je plaćena rata igračima kao i da je račun kluba deblokiran.

UO je prihvatio potpisane sponzorske ugovore i obavešten je o toku pregovora sa novim sponzorima sa kojima se razgovara da postanu deo sponzorskog pula Crvene zvezde.

Upravni odbor je izabrao i Komisiju za pravne propise i na mesto predsednika izabrao Radomira Lazarevića, predsednika Višeg trgovinskog suda u Beogradu.

Za članove Komisije su izabrani: Zoran Ivošević, bivši sudija Vrhovnog suda, Steva Đuranović, v.d. predsednika Trgovinskog suda u Beogradu, prof. dr Gašo Knežević, redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i bivši ministar prosvete i sporta u Vladi Republike Srbije, prof. dr Dragor Hiber, redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i Goran Ilić, prvi opštinski javni tužilac i predsednik Udruženja tužilaca Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve