Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

17:13

Eto želi platu od 19 miliona evra!

Mančester Siti i Barselona dogovorili su transfer Samjuela Etoa, ali problem predstavlja zahtev Kamerunca da mu godišnja plata iznosi čak 19 miliona evra.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Kako pišu engleski mediji, dva kluba su dogovorili cenu od 35 miliona evra, ali zahtev Etoa predstavlja problem čak i za bogate vlasnike Sitija. Najplaćeniji fudbaler sveta je Zlatan Ibrahimović, koji od Intera prima 12 miliona evra, a mogao bi da ga pretekne Kristijano Ronaldo, koji će, prema španskim medijima, u prvoj sezoni u Realu imati 13 miliona evra.

U Premijer ligi najveće plate sada imaju Stiven Džerard i Frank Lampard, ali su one dvostruko manje od onoga što traži Eto.

Barseloni se žuri da proda svog napadača, jer mu naredne godine ističe ugovor i tada će moći da promeni klub bez obeštećenja. Mančester Siti, s druge strane, želi po svaku cenu da pojača ekipu kako bi naredne godine mogao ravnopravno da se nosi sa velikom četvorkom engleskog fudbala - Mančester Junajtedom, Liverpulom, Arsenalom i Čelsijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve