Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.06.2009.

23:21

Mrđa: "Dobra ponuda ili ostajem"

Fudbaler Vojvodine Dragan Mrđa rekao je da će napustiti novosadski klub samo ako dobije primamljivu ponudu iz inostranstva.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Znam da je stiglo nekoliko ponuda, ali u ovom trenutku ni o jednoj ne mogu nešto konkretnije da kažem. Glupo bi bilo da, sa 25 godina, kažem da ne bih otišao u neki dobar evropski klub, ali ne bih, verujte mi, bio nesrećan ni da ostanem u Vojvodini. Među “lalama”mi je stvarno prelepo", rekao je Mrđa.

25-godišnji fudbaler je odlično igrao tokom prolećnog dela sezone i postigao deset golova, ukupno 13. Mrđa sa Vojvodinom ima ugovor na još godinu dana. Do sada je njegova vrednost procenjivana na otprilike milion evra, ali je, od ovog leta, sigurno veća.

"I za cifre je prerano. U svakom slučaju, moj odlazak je moguć samo ako obeštećenje koje bude ponuđeno bude odgovaralo Vojvodini i ako, naravno, meni budu ponuđeni odgovarajući uslovi. U protivnom, ostajem", izjavio je Mrđa.

Fudbaleri Vojvodine okupljaju se u sredu u podne na početku priprema za predstojeću sezonu. Suprotno uobičajenoj praksi, neće je obaviti šef stručnog štaba Dragoslav Stepanović koji je na ranije planiranom odmoru u Španiji. On u Novi Sad stiže 21. juna, kada će pripreme “lala” i zvanično početi. Pre toga biće obavljeni lekarski pregledi i testiranja fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu