Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.06.2009.

13:38

Karvaljo želi da ode iz Čelsija

Defanzivac Čelsija Rikardo Karvaljo kritikovao je klub zbog manjka podrške tokom prošle sezone i izrazio želju da ode u Inter.

Izvor: B92, eurosport

Autor:B92, eurosport

Default images

Šampioni Serije A su zainteresovani za usluge portugalskog asa jer trener Žoze Murinjo ponovo želi da sarađuje sa njim. Tridesetjednogodišnji igrač pretrpeo je lošu sezonu na Stamford Bridžu, pošto je zbog ozbiljne povrede uspeo da nastupi samo na 18 mečeva.

“U Čelsiju sam već pet sezona i prve četiri godine su bile odlične, ali mi je nprošla sezona bila veoma loša. Bio sam dugo povređen i nisam bio zadovoljan, niti je Čelsi bio zadovoljan mojim učinkom. Ipak, rezočaralo me je to što mi nisu prožili više podrške dok sam bio povređen. Njihov stav prema meni mi se nije dopa i verujem da je moje vreme u Čelsiju prošlo. Drago mi je što je veliki klub kao što je Inter zainteresovan za mene”, rekao je Portugalac.

Karvaljo je dodao i da bi voleo da ponovo sarađuje sa Žozeom Murinjom.

“Ovo je novi izazov i voleo bih da se oprobam u Italiji. Murinjo je trener koji me zna bolje nego bilo ko. Zajedno smo osvojili velike trofeje, on je ambiciozan trener i perfekcionista. Videćemo da li će dva kluba da se dogovore, ali ja bih voleo da radim sa Murinjom”, dodao je Karvaljo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve