Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.06.2009.

11:46

Dvojac iz Javora u Voši?

Fudbaleri Javora Miroslav Vulićević i Naemeka Ađuru pregovaraju sa Vojvodinom oko prelaska u novosadski klub, piše 'Sport'.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Dvojac Javora viđen je u Novom Sadu u hotelu ’Park’ koji pripada predsedniku Vojvodine Ratku Butoroviću. Butorović nije želeo da komentariše za ’Sport’ razlog posete Vulićevica i Ađurua Novom Sadu. Istovremeno, defanzivac Voše Igor Đurić nalazi se pred prelaskom u holandski Herenven.

24-godišnji Vulićević igra u odbrani, dok godinu dana mlađi Ađuru igra na sredini terena. Za dvojicu igrača Javora interesovanje su pokazivali Partizan i Crvena zvezda.

Igor Đurić takođe nije želeo da komentariše spekulacije o svom potencijalnom odlasku u Holandiju, ali je nagovestio da će svakako napustiti novosadski klub tokom leta.

Ne mogu o tome ništa određeno da kažem. Iza mene je pet godina u Vojvodini, a rastanci su sastavni deo profesionalizma“, prokomentarisao je Đurić.

Vojvodina je u međuvremenu ostvarila kontakt sa bivšim reprezentativce Marjanom Markovićem, kao i sa Portugalcem Paolom Koštom koji je ranije nastupao za Bordo i Porto a sada igra u APOEL-u kao pozajmljen igrač Anortozisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve