Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.06.2009.

20:46

Real: U četvrtak ponuda za Vidića?

Britanski i španski mediji najavljuju u četvrtak zvaničnu ponudu Reala za Nemanju Vidića "tešku" rekordnih 30 miliona funti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nemanja Vidić mogao bi uskoro da postane član slavnog Reala i "novih galaktikosa". Kako su prethodnih nekoliko nedelja spekulisali britanski mediji, jedini razlog za odlazak Vidića sa ostrva je klima i želja porodice da žive u toplijim krajevima.

Posle dogovora o dolasku Kake u Madrid, drugi "pik" Florentina Peresa neočekivano je postao Nemanja Vidić.

Novi – stari predsednik ponudiće u četvrtak i zvanično preko 30 miliona funti za "Vidu". Iako britanski mediji navode da bi veliki problem mogli da budu "zahladneli" odnosi Reala i Mančestera (zbog brojnih pokušaja bivšeg predsednika Kalderona da dovede Ronalda), očekuje se da bi posao ipak mogao da bude sklopljen.

Još jedna prepreka mogla bi da bude Barselona, koja je prva iskazala veliko interesovanje za nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, i sa kojom na "old Trafordu" možda pre poslovali nego sa Realom. nemanja Vidić ima "revidirani" ugovor sa Junajtedom do 2012. Problem za taj transfer mogla bi da bude i odluka Aleksa Fergusona da ne pusti igrača koga smatra osnovnom polugom u odbrani tima koji je osvojio 3 uzastopne titule u Premijerligi.

Ipak, na kraju ne treba zaboraviti da je u prvom mandatu Florentina Peresa na "Bernabeu" stigao Dejvid Bekam.

Ukoliko zaista završi u Madridu Vidić postaje najskuplje prodati igrač Mančester Junajteda u istoriji slavnog kluba. Dosadašnji rekord držao je upravo Dejvid Bekam sa 25 miliona funti...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

157 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve