Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.04.2009.

01:20

Kadeti Srbije u polufinalu

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se pobedom nad ekipom Meksika u polufinale turnira ‘Evropa Unita’ koji se igra u Austriji.

Izvor: B92, FSS

Autor:B92, FSS

Default images

Pobedom u poslednjem kolu u grupi ‘B’, golovima Kosnića u 43. i Simunovića u 50. minutu, reprezentacija koju vodi Branko Vukašinović osvojila je prvo mesto u grupi i u polufinalu će se sastati sa ekipom Italije. U drugom polufinalu sastaće se selekcije Izraela i Hrvatske. Oba meča su na programu u utorak, 28. aprila.

Prvi gol delo je Kosnića koji je fenomenalno izveo slobodan udarac sa 20 metara. Konačan rezultat posle odlično izvedenog kontranapada postavio je Simunović.

U drugoj utakmici trećeg kola naše grupe Republika Irska i Hrvatska su remizirale, 2:2, a Hrvatska je do izjednačujućeg gola došla u poslednjim sekundama susreta.

Srbija: Tomić, Stojković, Simunović, Mejić, Nastasić, Kosnić (od 43. Mijailović), Aksentijević, Luković (od 60. Erceg), Rakić (od 37. Marković), Popović (od 55. Mulćan), Pantelić (od 60. Divjak).

Meč Srbija – Italija je na programu u utorak (28. april, 17.30, Kotšah Mauthen), dok će se u drugom polufinalu sastati Izrael i Hrvatska od 17 sati.

Finale i utakmica za treće mesto igraju se 30. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve