Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.03.2009.

16:06

Morati: "I Ibrahimović ima cenu"

Šveđanin Zlatan Ibrahimović će biti prodat ukoliko neki klub ponudi dovoljno novca, a napadač istakne želju da ode, rekao je predsednik Intera Masimo Morati.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Ibrahimović, koji je ove sezone postigao 19 golova i nalazi se na vrhu liste strelaca, izjavio je posle utakmice sa Ređinom, koja je odigrana u nedelju, da će razmisliti o svojoj budućnosti na kraju sezone.

Mediji su povezivali Ibrahimovičća sa Barselonom i Real Madridom kada je Mančester junajter eliminisao Inter iz Lige šampiona u osmini finala.

„Svako ima cenu. Ukoliko odluči da ode i Ibrahimović će je imati. Ali, do kraja sezone se nećemo baviti time“, rekao je Morati, „Možda Ibrahimovič ode a onda Inter osvoji Ligu šampiona. U životu ponekad nešto promenite, a potom zbog toga zažalite“.

Trener Intera Žoze Murinjo u nedelju je izjavio da je klub veći od Ibrahimovića, bez obzira na njegova izdanja, a Morati se složio, ali je dodao da ne može da zamisli Inter bez Šveđanina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve