Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2009.

23:35

Žuka: ''Titula najveći motiv''

Fudbaler Partizana Antonelo Žuka rekao je da se ne plaši konkurencije u timu i da pruža maksimum i na treninzima i na utakmicama.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Mediji su spekulisali tokom zimskog prelaznog roka o mogućem transferu, ali Brazilac je odlučio da ostane u Srbiji. ’’Meni motiva nikada nije nedostajalo. Otkako znam za sebe dajem sto odsto mogućnosti i na treninzima i na utakmicama, svejedno da li mi je sigurno mesto u ekipi ili imam konkurenciju’’, rekao je Žuka.

Konkurencija u timu su srpski reprezentativci Ljubomir Fejsa i Radoslav Petrović.

'’Nas trojica konkurišemo za mesto u timu, ali sezona je duga, biće prilike za sve da pokažu šta znaju. Nekada ću na klupu morati ja, nekada moji saigrači, a nekada ćemo verovatno svi biti zajedno na terenu. To je na kraju krajeva i najmanje važno, jer svi radimo u cilju da Partizan bude najbolji i navijači zadovoljni. Moj najveći motiv zapravo je titula’’, rekao je Brazilac.

Žuka je prokomentarisao i učinak Partizana na pripremama.

’’Prvi meč kontrolni protiv Budućnosti je dobro prošao, bez obzira na poraz. Sada sledi Hirošima. Igrali smo dobro, ali je nedostajalo sreće u završnici, lopta jednostavno nije htela u gol. Poraz je u ovoj fazi priprema najmanje bitan, poslužiće nam da već u utorak ispravimo greške protiv Hirošime’’, izjavio je Žuka.

’’Crno-beli’’ u utorak igraju drugi od tri planirana kontrolna meča u Antaliji, a protivnik je ekipa Hirošime. Meč sa Japancima zakazan je za 17 časova po našem vremenu, a kako stvari stoje Jokanović neće moći da računa na Fejsu i Stevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve