Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.02.2009.

23:22

Voša bolja od Sigme

Fudbaleri vojvodine pobedili su češku Sigmu iz Olomouca 2:0, u šestoj pripremnoj utakmici u Turskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golove za tim Ljupka Petrovića protiv šestoplasirane ekipe češke Gambrinus lige postigli su Hucišvili u sedmom i Taduić u 35. minutu. Narednu proveru drugoplasirani tim sprskog šampionata imaće u četvrtak,a protivnik će mu biti južnokorejski Seul.

Voša je protiv češke ekipe odigrala možda i najbolji meč do sada na pripremama, i lako je mogla i ubedljivije da slavi (stativa Đurića). Češku ekipu sa kapitenskom trakom predvodio je bivši član Vojvodina Darko Šuškavčević.

Novosađani su protiv Sigme poveli veoma rano. Tadić je u sedmom minutu odlično prošao po levoj strani i centrirao, a gol glavom postigao je Gruzijac Miheil Hucišvili. Konačan rezultat postavljen je 30-ak minuta kasnije.

Mario Đurovski izdržao je na leđima duel sa češkim fudbalerom i odličnim pasom proigrao Hucišvilija. Gruzijac je loptu prosledio do Tadića kome nije bilo teško da savlada golmana Drobiša za 2:0.

Na sledećem meču, protiv Seola, šansu bi trebalo da dobiju igrači koji nisu igrali protiv Sigme.

Vojvodina - Sigma 2:0

Vojvodina:
Brkić, Kizito, Mijatović, Đurić, Lakić, Popović, Buač, Tadić, Grozdanoski, Đurovski, Hucišvili. Igrali su još: Pantelić, Leandro, Mrđa, Aleksić, Stjepanović, Karan i Smiljanić.
Sigma: Drobiš, Šuškavčević, Škerle, Hajndrih, Nuk, Ubnik, Košćak, Horava, Melinjo, Kobilak, Doležal. Igrali su još: Petr, Janačko, Onofrej i Mačalicki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve