Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.01.2009.

11:17

Kaka: Odlučio sam za 30 sekundi

Fudbaler Milana Kaka izjavio je da mu je bilo potrebno "manje od 30 sekundi" da odluči da odbije ponudu Mančester Sitija i ostane u italijanskom klubu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Trebalo mi je manje od 30 sekundi da odlučim da ostanem u Milanu. Osećam se kao da sam skinuo ogroman teret sa leđa", preneo je reči Kake engleski list "Dejli ekspres". Brazilski reprezentativac dodao je da delegacija Mančester Sitija uopšte nije imala ideju kako se odvijaju pregovori.

"Očigledno da je došlo do totalne zabune. Niko od ljudi iz Mančester Sitija nije imao ideju šta se dešava", kazao je Kaka.

Izvršni direktor Sitija Geri Kuk pre dva dana optužio je čelnike Milana za nekorektno ponašanje tokom pregovora, jer Kaki navodno nisu ni predstavili ponudu engleskog kluba.

Kakin menadžer Dijego Kočo uzvratio je izjavom da Kuk "očigledno ne razume kako razmišljaju fudbaleri".

"Sada možemo da vidimo da on zna kako razmišljaju fudbaleri. Da je Kaki stalo samo do novca, sigurno bi otišao u Mančester Siti. Ipak, ima nekih stvari koje novac ne može da kupi. Sada sam još više ubeđen da je doneo pravu odluku", poručio je Kočo.

Engleski klub ponudio je oko 120 miliona evra obeštećenja za Kaku, a brazilskom igraču nedeljnu platu od preko 500.000 evra.

Iako su predstavnici Milana krajem prošle nedelje prvo pristali da razgovaraju sa delegacijom Mančestera, početkom nedelje Kaka je saopštio da nema nameru da menja klub i da je zadovoljan među 'rosonerima'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve