Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2008.

16:19

CZ: Stiže Oumara, čeka se Aval-Isah

Kamerunac Abubakar Oumaru biće najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Crvena zvezda, prenose beogradski mediji.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Mladi kamerunski napadač (184cm, 70kg, 1987), dosadašnji član kineske ekipe Čangša, koji na 'Marakanu' dolazi na preporuku bivšeg trenera kluba Milana Živadinovića, očekuje se u Beogradu u subotu uveče. Spekuliše se da će, ukoliko završni pregovori budu uspešni, potpisati četvorogodišnji ugovor.

Oumaru bi tako postao četvrto pojačanje Crvene zvezde nakon završetka jesenjeg dela sezone. Prethodno su u Ljutice Bogdana došli Ivan Gvozdenović, Brazilac Džef da Silva i Ognjen Vranješ.

Posle Oumara, očekuje se dolazak i veznog fudbalera iz Gane Mohameda Aval-Isaha, koji nastupa za južnoafrički Ama Zulu. Amal-Isah je već bio u Beogradu na probi u oktobru; trener Čedomir Janevski bio je zadovoljan prikazanim, pa se uskoro očekuje potpisivanje ugovora. Transfer je najavljen i na zvaničnom sajtu njegovog dosadašnjeg kluba Ama Zulua.

Na spisku želja i dalje je najbolji strelac šampionata Južne Afrike Bernard Parker, najavljena zamena za Ibrahima Gaja - Džonatan Kvarti iz Gane, koji takođe igra u Južnoj Africi, odnosno Nemanja Pejčinović iz Rada, Darko Lazović iz Borca i Miloš Marić iz belgijskog Genta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve