Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.12.2008.

12:28

Subotić ostaje u Dortmundu

Bundesligaš iz Dortmunda demantovao informaciju da je Neven Subotić već potpisao ugovor sa Napolijem.

Izvor: Uroš Živković

Autor:Uroš Živković

Default images

Klub iz Napulja je prošle nedelje objavio da je sve dogovoreno oko prelaska Subotića iz Borusije u Napoli i da će dvadesetogodišnji odmbrambeni igrač stići u italijanski tim već u januaru. “To je kompletna neistina. Ni 15 ni 20 miliona evra nije dovoljno jer jednostavno Neven nije na prodaju i nećemo dopustiti da ode iz našeg kluba za sve pare ovog sveta“, izjavio je generalni menadžer tima iz Dortmunda, Joakim Vacke.

“Mi nismo doveli Subotića za 4.5 miliona evra iz Majnca da bi smo ga prodali već posle šest meseci. Neven ima petogodišnji ugovor i on ja jedan od najvažnijih igrača u našem timu“, izjavio je sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Zorc.

Neven Subtotić je postigao pet golova ove sezone za tim iz Dortmunda i bio je standardan u zadnjoj liniji svog tima.

On je nedavno konačno prelomio za koju će reprezentaciju nastupati jer je mogao da bira između fudbalskih reprezentacija Amerike (u kojoj je proveo veći deo svog života), Bosne i Hercegovine i Srbije (zemlje porekla njegovih roditelja). Subotić se odlučio da nastupa za srpsku reprezentaciju i očekuje se da u timu Radomira Antića debituje u prijateljskom meču sa reprezentacijom Kipra u februaru sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve