Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.12.2008.

15:06

Mihajlović odgovorio Murinju

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović, koji odnedavno radi kao šef stručnog štaba Bolonje, nastavio je polemiku sa trenerom Intera Žozeom Murinjom.

Izvor: Uroš Živković

Autor:Uroš Živković

Default images

On je portugalskom stručnjaku poručio da ne može da govori o fudbalu, pošto ga nikada nije igrao. Rasprava dvojice trenera počela je kada je Mihajlović poručio Murinju da pogrešno postupa sa Adrijanom, a Portugalac odgovorio da bi mu bilo bolje da ćuti, jer je dobio priliku da radi u Interu uprkos tome što je svojevremeno pljunuo jednog protivničkog igrača.

"Nisam imao nameru da kritikujem rad Murinja, već sam samo rekao da smo Roberto Manćini i ja uspevali da ga držimo pod kontrolom, a da on to ne ume. Nama je Adrijano igrao i postizao golove, ali smo ispali nesposobni, za razliku od Murinja koji je proglašen za velikog trenera", rekao je Mihajlović.

"Teško mi je uopšte da s njim razgovaram o fudbalu, s obzirom da ga on nikada nije igrao. Tačno je da sam ja kao igrač pravio neke gluposti na terenu, ali sam za svaki svoj postupak prihvatio odgovornost", dodao je Mihajlović, koji je juče posle pet vezanih nerešenih rezultata zabeležio prvu pobedu sa Bolonjom (pobeda nad Torinom, 5:2).

Murinjo je kao omladinac trenirao fudbal, ali je veoma brzo zaključio da je netalentovan i počeo je da radi najpre kao prevodilac poznatim trenerima, a potom i kao trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu