Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2008.

19:39

Džomba: "Zaslužena pobeda"

Predsednik Hajduka Nikola Džomba i trener Crvene zvezde Čedomir Janevski potpuno različito su videli tok meča u kojem je Hajduk pobedio na Marakani 2:1

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Smatram da smo zasluženo trijumfovali. Nama je lakše da igramo u Beogradu nego u Kuli, jer je teren Crvene zvezde u izvanrednom stanju. Ovo je jedan od mojih najsrećnijih dana otkako sam u srpskom fudbalu", izjavio je Džomba.

On je naglasio da je bio srećan i pre dve godine, kada je Hajduk sa devet igrača na stadionu Partizana pobedio "crno-bele".

Džomba je ocenio da navijači Crvene zvezde, popularne Delije, načinom na koji navijaju protiv njegovog tima samo motivišu kulske fudbalere, koji su, kako je istakao, pokazali visok moral u današnjem susretu.

Trener "crveno-belih" Janevski nije se složio u oceni da je Hajduk zasluženo pobedio.

"Crvena zvezda je bila tim koji je dominirao svih 90 minuta. Forsirali smo individualnu igru, ali su posle izjednačujućeg gola gostiju moji fudbaleri počeli da igraju bez plana, oslanjajući se uglavnom na individualne sposobnosti", rekao je Janevski.

On je dodao da preuzima svu krivicu za neočekivani poraz.

"Nemam šta da zamerim igračima, jer su uložili veliki trud da bi osvojili bodove", ocenio je Janevski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve