Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2008.

19:04

Berbatov spreman za Siti?

Napadač Mančestera Junajteda Dimitrij Berbatov mogao bi da se vrati na teren za gradski derbi sa Mančester Sitijem posle dva meča pauze zbog povrede tetive.

Izvor: Uroš Živković

Autor:Uroš Živković

Default images

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson kasnije će doneti odluku da li će Berbatova staviti u tim posle oporavka od povrede tetive zarađene igrajući za reprezentaciju Bugarske. "Sa povredom tetive moramo biti pažljivi. Berbatov nikada do sada nije imao tu povredu i dobro ću razmisliti da li da ga stavim u prvih 11 ili na klupu za nedeljni meč" izjavio je Ferguson.

Menadžer 'Crvenih đavola' potom je govorio o kadrovskoj situaciji u timu.

"Odmorili smo Edvina u utorak i on će igrati u nedelju. Njegovo iskustvo je uvek važno u ovakvim mečevima. Geri Nevil je u sredu počeo sa treninzima, a Pol Skols će možda biti vraćen u tim sledeće sedmice, ali definitivno ne za ovu utakmicu".

Junajted je trenutno treći na tabeli Premijer lige sa 25 bodova (meč manje), osam manje od vodećeg dvojca Čelsi-Liverpul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve