Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2008.

16:36

Milovanović odgovorio upravi Borca

Fudbalski trener Nenad Milovanović rekao je da je još pre 7 dana podneo ostavku u Borcu iz Čačka i da ne razume kako je onda suspendovan.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Rukovodstvo čačanskog superligaša suspendovalo je Milovanovića i protiv njega pokrenulo disciplinski postupak zbog neizvršavanja radnih obaveza, ali je dosadašnji trener Borca objasnio da na posao nije dolazio jer je pre nedelju dana podneo ostavku, kao i da je od dolaska u Čačak radio bez potpisanog ugovora.

"Da bi neko bio suspendovan mora da bude u radnom odnosu, a ja sam tri meseca radio samo na reč, bez ugovora, tako da suspenzija Urpavnog odbora kluba nema težinu", rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Čačku.

On je dodao da još nije dobio rešenje o suspenziji i istakao da je sedam dana pre nego što su ga suspendovali podneo usmenu ostavku, ističući da je nije podneo u pisanoj formi, jer nije ni imao potpisan ugovor sa Borcem.

"Ostavku sam podneo zbog polarizovanog načina rada u Borcu u kome je jedna grupa, u koju ubrajam generalnog sponzora i sportskog direktora, želela da klub napreduje, a druga grupa se bavila tračevima", rekao je Milovanović.

Borac je u utarak saopštio da fudabeleri nisu tražili premije za utakmice protiv Crvene zvezde, Javora i Čukaričkog, u kojima su osvojili sedam bodova, iako je trener od uprave tražio taj novac.

Milovanović je rekao da on te premije nije tražio za sebe i da se ne ljuti na fudbalere koji su promenili iskaz. Milovanović je na mesto šefa stručnog štaba Borca došao u julu ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve