Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.11.2008.

15:39

Krčmarević objavio spisak za Izrael

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Slobodan Krčmarević objavio je sastav za prijateljsku utakmicu sa Izraelom 19. novembra.

Izvor: B92, FSS

Autor:B92, FSS

Default images

Meč se igra u Tel Avivu sa početkom od 16 časova po našem vremenu. Ovo će biti prva provera za našu mladu selekciju, u okviru programa priprema za Evropsko prvenstvo 2009. u Švedskoj. Mladi fudbaleri će se okupiti 17. novembra, a dan kasnije putuju u Tel Aviv gde će trenirati na stadionu ’Ramat Gan’ u vreme odigravanja utakmice.

Očekuje nas utakmica sa veoma kvalitetnim rivalom koji je zastao na poslednjoj stepenici do Prvenstva Evrope. Izrael će biti odličan test, a imamo informaciju da nas očekuje pun stadion. Što se tiče spiska igrača, iz Partizana su zamolili i selektora Antića i mene da ne uputimo pozive Ivanu Obradoviću i Zoranu Tošiću, što smo i ispoštovali, a neću moći da računam ni na Nenada Tomovića iz Crvene zvezde zbog problema sa pasošem. Sa nama su ovog puta i dvojica naših najtalentovanijih igrača Adem Ljajić i Danijel Aleksić koji su budućnost srpskog fudbala“, naglasio je selektor mlade reprezentacije Srbije Slobodan Krčmarević.

Krčmarević je za meč sa Izraelom pozvao sledeće fudbalere:

Golmani: Bojan Šaranov (OFK Beograd), Željko Brkić (Vojvodina);
Odbrana: Nikola Petković (Crvena zvezda), Nikola Gulan (Fiorentina), Milan Vilotić (Čukarički), Marko Jovanović (Partizan), Nemanja Pejčinović (Rad).
Sredina terena: Miloš Adamović (OFK Beograd), Ljubomir Fejsa, Adem Ljajić, Radosav Petrović (Partizan), Marko Milinković, Nemanja Matić (Košice), Milan Smiljanić (Espanjol), Dušan Tadić (Vojvodina).
Napad: Filip Đorđević (Nant), Rade Veljović (Voždovac), Danijel Aleksić (Vojvodina).

Utakmica sa Izraelom biće samo prva u nizu provera do odlaska na Prvenstvo Evrope u Švedsku, a FS Srbije trenutno je u pregovorima sa Turskom oko duela koji bi se igrao 11. februara. Nakon žreba grupa za PE koji će se obaviti 4. decembra u Geteborgu biće utanačena i dva rivala sa kojima će se „orlići" sastati 28. marta i 1. aprila naredne godine. Završne pripreme naše mlade reprezentacije uoči odlaska za Švedsku startovaće 1. juna 2009.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve