Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.10.2008.

13:40

Raul: Barsa jača nego prošle sezone

Kapiten španskog fudbalskog šampiona Real Madrida Raul ocenio je da je najveći rival u domaćoj konkurenciji Barselona mnogo snažnija nego prethodne sezone.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Najpopularniji igrač "kraljevskog" kluba smatra da Barselona ove godine, za razliku od prošle, igra kolektivni fudbal i da se čak i sa strane vidi da je atmosfera u ekipi dosta bolja. "Barselona je mnogo jača nego pre godinu dana. To jesu isti igrači, ali sada je ekipa mnogo jača, posebno u situacijama kada nema loptu u posedu", naveo je 31-godišnji igrač.

Raul je priznao da nije očekivao takvu promenu u igri Realovog "večitog" rivala, ali je izrazio uverenje da će njegov klub uspeti da sačuva primat na domaćoj sceni.

"Tačno je da se vidi mnogo veće zajedništvo u Barseloni i da je sada mnogo ozbiljniji kandidat za šampionsku titulu, ali uveren sam da ćemo i ove sezone odoleti svim iskušenjima i uspeti da odbranimo naslov prvaka države", zaključio je Raul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve