Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.10.2008.

21:04

Reprezentativci stigli u Beč

Najbolji fudbaleri Srbije, predvođeni selektorom Radomirom Antićem, doputovali su, sa izvesnim zakašnjenjem, u Beč.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Srbija će u sredu odigrati utakmicu četvrtog kola sedme grupe Evropske zone kvalifikacija za SP 2010. u Južnoj Africi. Sa aerodroma su se "beli orlovi" odvezli do hotela "Hilton Plaza", ispred kojeg su ih dočekali mnogobrojni ljubitelji fudbala, ukljućujući i više mladih Srba.

Srpski reprezentativci su strpljivo delili autograme, a zatim su se smestili po sobama u ovom reprezentativnom hotelu.

"Očekuje nas teška utakmica, jer igamo u gostima. Ipak, nadamo se pobedi, imamo dovoljno samopouzdanja. Želeo bih da ponovimo igru kao protiv Litvanije. Čujem da je stadion "Ernst Hapel" rasprodat, da je prodato 44.000 ulaznica. Nadam se da će među gledaocima biti i dosta naših navijača. To je dodatni motiv da ponovimo igru od subote", kaže reprezentativac "belih orlova" Milan Jovanović.

Izabranici selektora Antića treniraće sutra na terenu, na kojem će u sredu biti odigrana utakmica. U utorak će se održati konferencija za štampu, za koju vlada veliko interesovanje među predstavnicima austrijskih medija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve