Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 06.10.2008.

21:00

Mutu: "Ne nepuštam Rumuniju"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač fjorentine Adrijan Mutu rekao je da nije napustio reprezentaciju Rumunije, dodavši da je rešio nesuglasice koje je imao sa selektorom Viktorom Piturkom. Nakon prvenstva Evrope 2008. u Austriji i Švajcarskoj Mutu i Piturka se, prema navodima rumunskih i italijanskih novinara, nisu videli. Mutu je ipak odbacio sve spekulacije, rekavši da nema nameru da napušta Rumuniju.

„Imam odličan odnos sa Piturkom, i neću napustiti nacionalni tim. Bilo je nekoliko nesuglasica, ali on je trener i mi igrači moramo da ga slušamo. Nikada neću odustati od igranja za nacionalni tim. Rumuniji trenutno treba klima u kojoj se svi poštuju. Nadamo se dobrom rezultatu u utakmici sa Francuskom, ali neće biti lako“, rekao je Mutu.

Mutu neće igrati za Rumuniju na predstojećim kvalifikacionim mečevima zbog povrede lakta, pa će zbog toga moći da se odmara i uživa u Firenci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve