Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.09.2008.

18:57

Milojević prebačen na kliniku

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Bivši golman Crvene zvezde Zvonko Milojević prebačen je sa Instituta za ortopediju i traumatologiju Banjica na kliniku za rehabilitaciju "Miroslav Zotović". U klinici "Anlave", čiji je lekarski tim izvršio transport, agenciji Beta rečeno je da su povredjenom fudbaleru u bolnici na Banjici uradjene dopunska dijanostika i terapija, a sa obzirom da nije bilo indikacija za dodatne hiruške intervencije, Milojević je prebačen na kliniku za rehabilitaciju.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio pre 10 meseci na tromedji Nemačke, Holandije i Belgije, kod nemačkog grada Ahena, bivši golman Crvene zvezde, Anderlehta i Lokerena Zvonko Milojević teško je povredjen.

Milojević je tada zadobio prelom baze lobanje, krvarenje u mozgu, prelom gornjih ekstremiteta i prelom kičme. Bio je 12 dana u komi, nekoliko puta operisan, a zatim je u Belgiji sprovedena fizikalna terapija.

Zvonko Milojević je 14. septembra prebačen iz Brisela u Beograd.

Veliku pomoć u organizaciji lečenja i transporta pružili su kumovi Zvonka Milojevića fudbaler Intera Dejan Stanković i fudbalski trener Aleksandar Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve