Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

19:03

Jagodina preti istupanjem

FK Jagodina preti istupanjem iz Super Lige ukoliko sudija Dejan Filipović ne bude kažnjen, zbog odluka na utakmici sa Vojvodinom.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predsednik FK Jagodina Goran Milanović izjavio je u četvrtak da je novi superligaš u susretu protiv Vojvodine "pokraden" i zapretio da će klub istupiti iz takmičenja ukoliko krivci, a pre svega glavni sudija Dejan Filipović, ne budu rigorozno kažnjeni. Meč između Jagodine i Vojvodine odigran je u nedelju 14. septembra. Novosađani su pobedili rezultatom 1:0, a Jagodini su poništena dva gola.

Milanović, koji je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, je dodao da grad Jagodina "nema više razloga da ulaže ogromna sredstva u izgradnju infrastrukture i da ulaže u fudbal uopšte".

"Moram da kažem da Jagodina nije tamo neko malo mesto južno od Bubanj Potoka i oni koji tako razmišljaju moraju da promene stav".

„Mi ćemo se, s naše strane, potruditi svim sredstvima da promenimo takav pristup našem gradu i klubu", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, klub će pokušati da se kroz fudbalske institucije izbori za fer tretman.

"Mi ne tražimo bilo čiju pomoć, ali tražimo da nas ne kradu. Ako se ove stvari budu ponavljale i FSS ne uspe da stane na put krađama, nema nikakvog razloga da učestvujemo u takmičenju i da ulažemo ogromna sredstva", rekao je Milanović.

"Očekujemo najoštriju kaznu za sudiju Filipovića. Ako je on naš prvi internacionalac, a na utakmici protiv Vojvodine je napravio nebrojeno grešaka na štetu našeg kluba, ne mogu a da ne pomislim da te greške nisu bile slučajne", dodao je predsednik Jagodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve