Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2008.

22:18

PAOK uspešniji u duelu 'crno-belih'

Fudbaleri Partizana poraženi su u prijateljskoj utakmici u Solunu od PAOKa sa 3:1.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

'Crno-beli' iz Beograda, kao i njihovi domaćini, nastupili su bez reprezentativaca pa je Slaviša Jokanović izveo tim bez 'A' i mladih reprezentativaca Srbije, Obradovića, Tošića, Jovanovića, Fejse, Miljkovića i Ljajića, kao i Crnogorca Mladena Božovića, Kamerunca Aleksisa Ngambija i Moreire, koji je iskoristio pauzu da ode u Portugaliju. Golove za PAOK postigli su Anastasakos, Lakis i Malezas, strelac za Partizan bio je Perić.

Prvi put su u dresu prvaka Srbije zaigrali Milan Perić koji je letos stigao u Partizan iz kulskog Hajduka i Tunišanin Kamel Zaim koji se oporavio od povrede i operacije. Nenad Brnović je, posle višegodišnje pauze, odigrao petnaestak poslednjih minuta.

Utakmicu na stadionu 'Tumba' posmatralo je više od 15.000 ljudi, a navijači dva kluba napravili su odličnu atmosferu.

Domaći tim poveo je u 10. minutu, strelac je bio Anastasakos posle greške odbrane prvaka Srbije.

Petnaest minuta kasnije Perić je, na dodavanje Zaima, izjednačio rezultat, a burno poluvreme završeno je rezultatom 2:1 za tim iz Soluna.

Lazić je u 36. minutu pogodio prečku posle povratne lopte Čadikovskog, minut kasnije Lakis donosi prednost Grcima, a u 41. minutu dosuđen je jedanaesterac za PAOK.

Udarac Vladimira Ivića zaustaivo je Darko Božović.

Jedini gol u nastavku postigla je domaća ekipa, u 82. minutu strelac je bio Malezas.

Partizan: Darko Božović - Maletić (od 46. Stevanović), Knežević, Sikimić (od 83. Đorđević), Branković - Petrović (od 78. Brnović), Žuka, Zaim (od 46. Marinković), Lazić (od 70. Bogunović) - Čadikovski (od 46. Paunović), Perić (od 70. Diara)

Utakmica u Solunu igrana je na inicijativu navijača solunskog kluba koji sa navijačima Partizana imaju prijateljske odnose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu