Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.09.2008.

19:06

Berbatov u Sitiju?

Trener engleskog Mančester Sitija Mark Hjuz izjavio je u ponedeljak da je Totenhem prihvatio ponudu tog kluba za Dimitra Berbatova.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Za bugarskog reprezentativca je tokom leta bio zainteresovan i Mančester Junajted, ali su ”građani” u poslednjem trenutku izneli "hrabru" ponudu za Berbatova. Mediji navode da se radi o rekordnoj sumi od 30 miliona funti. Hjuz je u izjavi za "Skajsport" rekao da je klub iz severnog Londona prihvatio ponudu, i da sada Mančester Siti planira da pregovara sa napadačem bugarske reprezentacije.

"Iznenađen sam i uzbuđen zbog razvoja situacije, a verujem da su i navijači", rekao je Hjuz.

Trener Totenhema Huande Ramos izostavio je Berbatova iz tima na prethodne dve utakmice jer bi, kako je rekao, njegovo prisustvo razorno uticalo na ostatak ekipe.

Trener Mančester Junajteda Aleks Ferguson prošle nedelje je rekao da nije siguran da li će njegov klub uspeti da se dogovori sa Totenhemom oko transfera bugarskog reprezentativca pre isteka prelaznog roka, ali verovalo se da će dva kluba, ipak, na vreme postići dogovor.

Mančester Siti se, međutim, priključio trci za Berbatova i najverovatnije će Junajtedu preoteti napadača Totenhema.

Prelazni rok ističe u ponedeljak u ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve