Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.08.2008.

13:17

Zvezda pokreće školu fudbala

Fudbalski klub Crvena zvezda pokreće školu fudbala za dečake uzrasta od pet do 11 godina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Školu će voditi bivši trener kluba Aleksandar Janković. Sedmorica ambicioznih mladih stručnjaka radiće sa decom pod nadzorom profesora sa katedre fudbala na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Aleksandra Jankovića, navodi se u saopštenju. "Organizacijom škole fudbala u okviru kluba fudbalski klub će dobiti mnogo, prvenstveno u početnoj selekciji, ali i omogućiti mnogim dečacima da budu deo Zvezde", rekao je Janković.

Janković je istakao da će škola fudbala Crvene zvezde, pored stručnog, planskog i organizovanog rada, organizovati niz aktivnosti animacije svojih polaznika.

Mladi fudbaleri će trenirati na terenima Brodarca između dva mosta na novobeogradskoj strani. Planira se da se Zvezdina škola fudbala postepeno širi po čitavoj Srbiji.

Janković je u svojoj karijeri radio kao trener u devet prvoligaških klubova, među kojima i u Crvenoj zvezdi.

Poslednje dve godine radio je u stručnom štabu mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je prošle godine osvojio drugo mesto u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve