Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.08.2008.

13:17

Balde u Sanderlendu

Odbrambeni fudbaler škotskog Seltika, Bobo Balde mogao bi da pojača engleskog Premijerligaša Sanderlend, prenose ostrvski mediji.

Izvor: Aleksandar Kovačević

Autor:Aleksandar Kovačević

Default images

Reprezentativac Gvineje trebalo bi u narednom periodu da postane još jedno u nizu pojačanja "crnih mačaka". Menadžer Roj Kin, u nameri da od tima koji se konstatno bori za opstanak u Premijer ligi napravi stabilnog prvoligaša, već je angažovao nekoliko proverenih fudbalera, a to su Paskal Čimbonda i Timu Tainio iz Totenhema, kao i El Hađi Dijuf iz Boltona.

Dolazak iskusnog Baldea značajno bi pojačao odbranu Sanderlenda, koja je u prethodnoj sezoni imala dosta poteškoca sa napadačima protivničkih timova.

Balde ima 32 godine i za Seltik je odigrao 161 utakmicu i postigao devet golova, dok je za reprezentaciju Gvineje, nastupio 27 puta i četiri puta bio strelac.

Pored Baldea, Sanderlend će pokušati da do početka sezone dovede još jednog iskusnog igrača, prvotimca londonskog Totenhema, Stida Malbranka, koji bi bio treće pojačanje Sanderlenda iz londonskog kluba ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve