Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.07.2008.

09:56

Novčane kazne za Zvezdine fudbalere

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Zbog kršenja klupske discipline i kašnjenja na povečerje fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Koroman, Branimir Subašić i Nikola Mijailović biće novčano kažnjeni, saopštio je sportski direktor beogradskog kluba Goran Bunjevčević. "Radi se o nepoštovanju klupske discipline. Sva trojica su zakasnila da se na vreme vrate u hotel, zbog čega će biti novčano kažnjeni. Želimo da naši igrači budu primer i moraju da znaju šta se od njih očekuje", rekao je Bunjevčević posle sastanka sa igračima na pripremama u Mariboru.

Bunjevčević je dodao da se time zatvara ceo slučaj, da niko neće biti suspendovan, ali da igrači novčanu kaznu treba da shvate kao poslednju opomenu.

"Zeman je insistirao da zauzmemo čvrst stav, u čemu želimo da ga podržimo. Igrači moraju da shvate veliki teret igranja u Zvezdi i zato moraju da budu primer ostalima", kaže Bunjevčević.

Crvena zvezda nastavlja danas pripreme u Sloveniji utakmicom protiv slovenačkog prvoligaša Celja. Meč počinje u 20 časova, a to će biti poslednja provera pred povratak u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve